Best Western Hotel Duxiana

78858279808183
Boka rum

Rum 1

OK
   

Skön sömn i Helsingborg

Är det ändå inte sköna sängar som är det viktigaste för dig som hotellgäst? Vi tror det och vi samarbetar därför med sängtillverkaren DUX för att kunna garantera en hög sängkomfort, kanske den högsta i Sverige? Vi vill att du som gäst ska sova gott, så att du kan njuta av din vistelse i Helsingborg, oavsett om den avser nöje eller affärer.

Vi finns på Bruksgatan 40, mitt i hjärtat av Helsingborg med ca 150 meter till Knutpunkten där alla kommunikationer ansluter.

Vill du få vårt nyhetsbrev med de bästa erbjudandena? Klicka här!

Hjärtligt välkommenVåra rum

Utöver vårt samarbete med DUX, som förhoppningsvis ska göra att du sover gott hos oss, så vill vi vara ett personligt hotell. Med det menar vi att du ska slippa opersonliga möten med en receptionist som ler utan att egentligen vara glad.

Konferens

När du bokar 10 rum eller fler till en konferens så bjuder vi på hela lokalkostnaden för konferenslokalen.
Detta erbjudande är obegränsat under hela 2017.

Best Breakfast

En riktigt bra frukost handlar inte bara om smak, inspiration och noga utvalda råvaror, utan också om enkelhet. Med Best Breakfast vill vi
bjuda på en skön frukostupplevelse som bidrar till en bra start på dagen.

Nu kan du också få Best Breakfast Grab ´n go om du ska lämna hotellet innan frukostserveringen öppnar. Kontakta oss senast kvällen innan avresa för mer information och beställning.

Helsingborg – Sveriges bästa weekendstad

När man tänker efter så är ju Helsingborg faktiskt den perfekta destinationen för weekendresan! Eller hur? Hur mycket London, New
York, Paris eller Barcelona hinner du egentligen på en helg? Inte så mycket. Men hur mycket Helsingborg? Jo, väldigt mycket om du ligger i!

Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2018 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.