Best Western Hotel Duxiana

Best Breakfast –  en bra start på dagen!

En riktigt bra frukost handlar inte bara om smak, inspiration och noga utvalda råvaror, utan också om enkelhet. Med Best Breakfast vill vi bjuda på en skön frukostupplevelse som bidrar till en bra start på dagen.
 
På frukostbuffén finns utöver det vanliga sortimentet nya, spännande produkter som unikt för Best Breakfast!  
Grundkonceptet för "Best Breakfast" är att hotellfrukosten ska innehålla en lokal och personlig prägel, där mycket tillagas på plats och med ett minimum av e-ämnen och tillsatser.
Då vi är väldigt stolta över vår frukost erbjuder vi den gärna till alla som vill prova. Vår anpassning till konceptet Best breakfast har gjort frukosten till en av de mest uppskattade delarna under våra gästers vistelse.

Frukosten är öppen mellan 06.30-09.30 på vardagar och 07.30-10.30 på helgerna och priset är 125 kr per person.
Tiderna kan skifta något beroende på säsong, så kontakta receptionen innan ert besök. Bordsbokning är dessvärre inte möjligt.

Varmt välkomna och smaklig spis!

Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2018 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.