Best Western Hotel Duxiana
Boka rum

Rum 1

OK
   

51474849

Om hotellet

Utöver vårt samarbete med DUX, som förhoppningsvis ska göra att du sover gott hos oss, så vill vi vara ett personligt hotell. Med det menar vi att du ska slippa opersonliga möten med en receptionist som ler utan att egentligen vara glad. Vi vill att ett möte människor emellan ska kännas äkta och personligt.
Vi har totalt 64 hotellrum samt 10 lägenheter. Gemensamt för alla rum är att de har sängar av högsta kvalitet, tillgång till trådlös internetuppkoppling, dusch/wc, kabel-TV, telefon, vattenkokare och minibar.  44 av våra rum erbjuder extra hög komfort eftersom de är utrustade med AC eller komfortkyla. 12 av dessa har komfortkyla som kyler ner den ventilerade luften, medan 32 rum har regelrätt AC.

Hotellet är beläget i två olika byggnader: Reception, matsal, 25 hotellrum och 6 lägenheter i den ena och 39 hotellrum samt konferenslokaler i den andra. 
Byggnaderna ligger mittemot varandra på Bruksgatan. För mer information om rummen klicka på Våra rum - Vi har garage under hotellet till en kostnad av 200 kr, ring eller maila oss för att boka detta.

Vi samarbetar med två närliggande restauranger, klicka ovan för att läsa mer.

Övrig information
• Vårt hotell är tilldelat fyra stjärnor av VISITA, Svensk besöksnäring
• Vi erbjuder dig fri tillgång till träning på Friskis & Svettis som ligger ca 200 meter från hotellet. 
• Vi är Svanenmärkta
• Vi är helt rökfria
• Vi har tillgång till trådlöst Internet
• Vi har fina konferenslokaler (läs mer under Konferens)
• Vi är bemannade dygnet runt

För information om våra samarbetspartners DUX och DUXIANA, följ nedanstående länkar:

www.dux.se
www.duxiana.se

För mer information om övriga Hotel Duxiana:

www.hotelduxiana.com

Helsingborg

Helsingborg kallas för Sundets Pärla,och det är lätt att förstå när solen lyser på de bländvita stränderna och de vackra husen. Du har fem minuters promenad till stranden, 20 minuter med färja till Helsingör och Danmark, 20 golfbanor inom 40 km, en fantastisk slottspark på Sofiero, en modern arkitektur i Norra Hamnen, Sveriges kanske mest spännande kulturhus, allsvensk fotboll på Olympia och mycket annat. Vi hjälper dig att hitta det du vill uppleva i Helsingborg.
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2018 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.