Best Western Hotel Duxiana

57605859
Boka rum

Rum 1

OK
   

Paket & Erbjudanden

Hotellpaket

Golfpaket Golfiana

Om du känner för att kombinera riktigt god sömn med golf i fina miljöer, så är det paketet Golfiana du ska välja. Vem vill inte vakna pigg och utvilad innan en trivsam dag på banan? I paketet ingår del i dubbelrum, vår goda frukostbuffé i vår nybyggda frukostmatsal samt Green fee.

 Pris från 990 kronor per person.
Hör av dig till receptionen för att boka!

Golfpaketet Dubbel Golfiana 
För dig som önskar två nätters skön sömn, och då även får chans att njuta lite extra av vår vackra stad tillsammans med den trevliga golfupplevelsen rekommenderar vi paketet Dubbel Golfiana. I paketet ingår del i dubbelrum, vår goda frukostbuffé i vår nybyggda frukostmatsal samt Green fee.

Pris från 1290 kronor per person.
Hör av dig till receptionen för att boka!

Designpaket 

Bo en natt i ett av våra rum och upplev skön sömn i Helsingborg. Ta sedan färjan till Helsingör, byt till tåget som går till Humlebaek och gå på Louisiana Museum. 

Louisiana Museum erbjuder modern konst och öppnades av Knud W. Jensen 1958. Såväl egendomen som konstsamlingen tillhör museet.

Erbjudandet gäller torsdag - måndag

Pris: 
- 1 natt från 925 kronor per person, del i dubbelrum
- 2 nätter från 1 225 kronor per person, del i dubbelrum

Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2018 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.