Best Western Hotel Duxiana

57605859
Boka rum

Rum 1

OK
   

Paket & Erbjudanden

Hotellpaket

Golfpaket Golfiana

Om du känner för att kombinera riktigt god sömn med golf i fina miljöer, så är det paketet Golfiana du ska välja. Vem vill inte vakna pigg och utvilad innan en trivsam dag på banan? I paketet ingår del i dubbelrum, vår goda frukostbuffé i vår nybyggda frukostmatsal samt Green fee.

 Pris från 990 kronor per person.

Golfpaketet Dubbel Golfiana 
För dig som önskar två nätters skön sömn, och då även får chans att njuta lite extra av vår vackra stad tillsammans med den trevliga golfupplevelsen rekommenderar vi paketet Dubbel Golfiana. I paketet ingår del i dubbelrum, vår goda frukostbuffé i vår nybyggda frukostmatsal samt Green fee.

Pris från 1290 kronor per person.
Hör av dig till receptionen för att boka!

Designpaket 

Bo en natt i ett av våra rum och upplev skön sömn i Helsingborg. Ta sedan färjan till Helsingör, byt till tåget som går till Humlebaek och gå på Louisiana Museum. 

Louisiana Museum erbjuder modern konst och öppnades av Knud W. Jensen 1958. Såväl egendomen som konstsamlingen tillhör museet.

Erbjudandet gäller torsdag - måndag

Pris: 
- 1 natt från 925 kronor per person, del i dubbelrum
- 2 nätter från 1 225 kronor per person, del i dubbelrum

Bröllopspaket 

Bo en eller två nätter i vårt gustavianska bröllopsrum med jacuzzi. I miljön finner ni allt från äkta matta till handsnidade möbler av världsklass. 

På rummet finner ni:
- Färsk frukt 
- Choklad 
- Lån av badrockar 
- Blommor

Pris: 
- 1 natt från 2 595 kronor per rum
- 2 nätter från 3 995 kronor per rum

Kulturpaket

Bo en eller två nätter i ett DUX-Designat dubbelrum. Genom kulturkortet har du sedan två dagars fri entré till några av Helsingborgs mest historiska och kulturella begivenheter såsom Fredriksdal, Kärnan, Sofiero och Dunkers Kulturhus.Pris:
- En natt från 790 kr per person, del i dubbelrum
- Två nätter från 1 190 kr per person, del i dubbelrum

Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2018 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Vi använder cookies för att ge dig en bättre användarupplevelse