Best Western Hotel Duxiana

Priser

Du kanske har märkt att hotells rumspriser kan variera ganska mycket. Priserna beror bland annat på vilken veckodag och vilken säsong det är.

Hos oss kan du styra priset genom att bestämma vilket avbokningsvillkor som passar dig bäst. Om du är helt säker på att du skall resa till Helsingborg så blir det alltid billigare att betala i förskott för ett rum som sedan inte går att avboka.

Priset varierar också beroende på vilket typ av rum. Se närmare på vilka olika rumskategorier vi kan erbjuda dig och välj ett rum som passar just dina behov. Oavsett vilket rum du väljer så har alla rum högsta komfort på sängar och kuddar.

Om du är intresserad av att bo en längre tid i våra lägenheter så är det långtidspriser som gäller per natt, beroende på hur länge du ska bo och vilken service du önskar. Varje förfrågan hanteras enskilt och utifrån vad som passar dig bäst.

För att får ta reda på priset för en specifik dag, ring receptionen på 042-13 23 40 eller gå in på BOKA
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2018 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.