Best Western Hotel Duxiana

562437
Boka rum

Rum 1

OK
   

Våra rum

Utöver vårt samarbete med DUX, som förhoppningsvis ska göra att du sover gott hos oss, så vill vi vara ett personligt hotell. Med det menar vi att du ska slippa opersonliga möten med en receptionist som ler utan att egentligen vara glad. Vi vill att ett möte människor emellan ska kännas äkta och personligt. 

Vi har totalt 64 hotellrum samt 10 lägenheter och flertalet av rummen är i sin helhet designade av DUX. Gemensamt för alla rum är att de har sängar av högsta kvalitet, tillgång till trådlös internetuppkoppling, dusch/wc, kabel-TV, telefon, vattenkokare och minibar. 44 av våra rum erbjuder extra hög komfort eftersom de är utrustade med AC eller komfortkyla. 12 av dessa har komfortkyla som kyler ner den ventilerade luften, medan 32 rum har regelrätt AC.

Standard

Generellt håller vårt hotell en hög standard, så även om du
väljer standardrum så bor du bra. Enkelrummen är 12-14 kvm och dubbelrummen är 18-23 kvm. Här reglerar du själv värmen genom en vanlig radiator, om du är känslig för värme en varm sommardag så rekommenderar vi en rumskategori med kyla.

Plus AC

Om du själv helt vill kunna bestämma hur kallt du vill kunna
ha i rummet men klarar dig på ett normalt stort rum på mellan 18-23 rum så rekommenderar vi våra Plus AC rum. Rummen har extra ljudisolerade fönster och dörrar vilket borgar för att du kommer få en riktigt god natts sömn.

Comfort

Ett stort antal av våra rum har uppdaterats med komfortkyla
samt med extra ljudisolerade fönster och dörrar. Oavsett utomhus- temperatur kommer du i dessa rum ge dig ett tyst och behagligt inom- husklimat, i våra comfort-rum är kylan centralstyrd. Enkelrummen är på mellan 14-16 kvm och dubbel- rummen är på mellan 18-23 kvm

Economy

För att ge våra gäster rätt förväntan har vi skapat rumskategorin
Economy. Samtliga Economy-rum är fullt utrustade precis som övriga rumskategorier men de är betydligt mindre. Enkelrummen är på mellan 8-12 kvm och dubbelrummen är på mellan 16-18 kvm. Här reglerar du värmen genom en traditionell radiator.

Superior AC

Hotellets bästa rum är våra Superior AC-Rum. Samtliga rum har olika stilmöbler av högsta klass. Här återfinner du bland annat stilikoner som soffan Johan, fåtöljerna Jetson och Touché, nattduksborden Oskar och Pronto samt mycket mer. Ett av våra Superior-rum är inrett i klassiskt gustavianskt stil, och har visat sig omåttligt populärt.

Samtliga rum har en väl tilltagen yta, och de har alla individuellt justerbar AC. Oavsett vilket behov du har så tror vi att det är svårt att inte trivas här.

Lägenheter

Våra lägenheter är mellan 73 och 111 kvadratmeter och är anpassade för upp till sex personer. Lägenheterna kan hyras allt från en enstaka natt till längre perioder. Är ni en stor familj eller kollegor som vill dela rum för att få ner kostnaden, så kan detta vara ett bra alternativ.

Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2018 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Vi använder cookies för att ge dig en bättre användarupplevelse